Kuidas karastus teras. Vol ....10? 100? 1000? 10000?

Nagu eelnevalt mainitud, elu peab edasi minema!

Esmaspäeva hommikul leidsin end töölaua tagant 5.55.... Tahtsin ära lõpetada need asjad, mis reedel poolikuks jäid. Korjasin sahtlist  kokku oma isiklikud asjad (valuvaigisti, gripitee, tagavara paar sukkpükse ja prillipuhastuslapid!), et olla valmis ajaks, kui tuleb selg sirgelt lahkuda!

Seda aega õnneks aga ei tulnud.

Selle asemel oli meil aga hoopis asjalik koosolek, kus pidasime aru, mis on tehtud ja kuidas edasi minna. Tegime selgeks tööjaotuse ning arvestasime sisse ka juba uue töötaja, kes minult laevanduse üle peaks võtma. Tänaseks on kaks inimest intervjuul käinud, kolmas on tulemas juba homme ja et valik suurem oleks, kuulutasime vabast kohast ka meie koolis, kus Ingrid õpetaja oli ja mina teadust taga ajasin! Mulle meeldiks kedagi koolist leida ja anda kellelegi võimalus uueks alguseks, just nii nagu mulle anti!


Kährik tuli kohale, ent tema munad on maha lõigatud. Nüüd oodatakse temalt tulemusi. Isegi täna kratsin ma kukalt, et KUIDAS ta nad need tulemused saab? Ma arvan, et kährikul on tõelised mäluprobleemid, sest minu meelest alustab ta igat päeva uuelt valgelt lehelt ja kogu eelmise päeva töö on peast minema pühitud... Minu vaatlusandmete põhjal on kährik oma urus rahutu, ent hei! mina talle turvatunnet, tugeja mõistmist pakkuma ei hakka. Tema hakkas uduumbes puusalt laskma päid maha ilma eelnevalt süvenemata, kas seal ongi üldse kedagi avalikult hukata!

 Aga nüüdsest ma vaid ajan oma (ja Ingridi)asja, ent samas ka jälgin mängu..

Kuidas karastus teras! .... ja enne tee oma kodutöö, kui hakkad eestlasega köit vedama!




Kommentaarid