Liiga hõivatud töötu

... koguni nii hõivatud, et pole aega olnud isegi kolme rida kirja panna teatamaks, et ei istugi pimendatud kodus lukus uste taga, maailma eest peidus, nuttes taga oma pulbrivabrikut....

Pole isegi ühte pisarat valanud, sest aega pole olnud LOL!

See on täpselt see suletud ukse sündroom, et kui suled ühe, avaneb teine jne...... Asjaolude kokkusattumise tagajärjel oli isa Antoniol korraga väga suured tööd käsil ja nagu varnast võtta, rebis ta kübarast oma naise endale appi!!!! Ja kohe ikka nii, et 12 tundi päevas ja nädalavahetus takkajärele..... Endalegi ootamatult olen neid päevi nautinud, sest näiteks kes vihkaks vaadet Melbourne kesklinnale päikeseloojumise ajal 29 korruselt? Või kuidas ma saaksin tunda end halvasti, kui pika päeva lõpuks on klient õnnest sillas, sest suur päevatöö on andnud oodatust suurema efekti??? Ja muidugi need disaineritshikid, kes on rõõmsad taaskohtumise üle ja kellega me siis sädistame nagu parv lorrikeete.... (isa Antonio väidab, et see siristamine teda ei sega, vaid ta lülitab end välja ja saabki hoopis paremini oma tööle keskenduda, kui mina meelelahutan disaineritshikki..... mul on omad sõpsid välja kujunenud sisekujundusmaailmas lol) Ja muidugi kõik need hellitatud koduloomad, kellega me kokku puutume, iga päev anname lapsele õhtusöögi lauas aru, et mis loomi me nägime ning kui lahedad nad olid jne, ent kõik lõppeb alati lausega: ent meie Grandpuss ja huskyd on ikkagi KÕIGE paremad!

Lisaks kõigele sellele olen ma end kooli kohale toimetanud koguni kahel korral ja koolitöö on edenema hakanud, sest nagu ma ämmale ükspäev vabandasin, et mul pole elu.... sest kui ma just tööd ei tee, siis istun ma nina raamatupidamisprogrammis ja lennutan oma kooliõpikuid ühest laua servast teise... ja kui aega üle jääb, siis saan magada kah....

Ok, eks ämmale tuleb ju asjadest aru anda ja temale on täiesti erinev (valikuline) aruandmise vorm: kuna tema prime jäi kuhugi viiekümne aasta taha, siis kahjuks me peame hoolega valima, millist infot talle edastada:

nimelt tema ei suuda aru saada, et mismoodi te ei istugi õhtusöögiks ümber laua kell 6 iga päev??????? Enamuses päevi on meie pere kolmes erinevas paigas sel ajal ning meie õhtusöök on lõpuks laual, kui kogu pere millalgi kokku saab ja seda on võimatu kella-ajaliselt ette planeerida!

mis tähendab,et Karina jalutab koolist koju????? et 12 aastane laps peab jalutama 2.6 km koolist koju on juba pea-aegu kriminaalne... see et korraga astub koju umbes 4 tüdrukut kambas, on neljakordne kuritegu..... Last peab poputama ja potitama kuniks.... 30??????

miks Karinal on musta värvi  aluspüksid ning pidzaama????? väidetavalt PEAVAD tütarlapsed kandma ainult ROOSAT! ... ja meie laps VIHKAB roosat..... ent hea vanaemana ostis ta Karinale kümmekond valgeid roosade lilledega memmerõõmu aluspükse, mis senini avamata kusagil ajaga kolletuvad...

mis tähendab, et sa läksid tööle kell 6 hommikul ja tulid koju alles kell 8 õhtul????? see on seadusevastane!!!!! ja kuidas sa siis selgitad vanadaamile,et töö tuleb teha siis, kui vaja.....


oh issake, sa pesed pead iga päev (tegelikult me peseme ju pead IGA kord kui dushi all käime ja see tähendab kaks korda päevas...... AGA ÄRGE PALUN SEDA INFORMATIOONI MU ÄMMAGA JAGAGE!!!!!!) ????????????????????? eiiiiiii, talvel tuleb pead pesta ainult korra nädalas ja suvel ehk kaks!!!!!!!!! Selle tulemuse saavutamiseks andis ta meile 20 dushimütsikest oma aastatega kogunenud tagavarast!

Tegelikult on see isegi naljakas, kuidas ta hoolib, ent kuidas aeg on samal ajal edasi läinud.... Nii me siis anname talle infot asjadest, millest ta aru ja hakkama saab, teisi asju selgitada on pea võimatu, sest tulemus on ikka endine, ehk siis meie ei tea elust midagi!

Ja ega ju ei teagi: inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina!


Kommentaarid