Õnn hoovil

Avastasin vastu õhtut, et homme on päev kus Austraalias lind ka ei lenda.... Eelmine selline päev oli Jõulupäev, ent sedakorda on linnud päeva vabaks võtnud Suurel Reedel.

See et lind ei lenda, on ise-enesest kena, ent see tähendab, et ka kogu kaubanduses on päevaks relvarahu välja kuulutatud ning kaupmeestele vahelduseks ka puhkepäev võimaldatud.

Kulm kortsus tõmbasin külmkapi ukse lahti, revideerisin sisu ja kalkuleerisin, kas pean?????
.......

Jahhhhh, pean teekonna toidupoodi ette võtma..... Ja mul pole isegi vabandust varnast võtta, sest meieisakessaoledteiselpoolMelbourne85kmeemal, me ei saa ju sinult seda nõuda, et sa läbi pühade-eelse liikluse põikaks poest läbi enne keskööd?????

Ühendasin kasuliku ebameeldivaga, panin oma koolitöö teoreetilise osale punkti, et teel poodi ka postkontorist läbi käia.

Ja siis algas uskumatult hea õnn:

teekond postkontorisse (3 km) sujuvalt ilma peatusteta ja ei mingit liiklust

paki postitamine  - ainus klient ja aega läks vaid minut....

postkontorist poodi (5km) taas sujuvalt rohelises laines, ilma peatumata poe ette ainsale vabale parkimiskohale, mis minu õnneks oli kohe ukse ees

poest pressides hambad ristis rahvamurrust läbi: jogurt, jäätis, munad ja kassi hakkliha

neiu kiirkassas (kuni 12 asja ostukorvis! ... mul oli 9...) seisis nukralt üksi ning mina sain kohe ette ja lipsniuhti makstud      (sellisel pühade-eelsel ajal on kõigil kärud kuhjaga toitu täis ning selliseid külahulle, kel 12 või vähem nimetust ostukorvis, just eriti sageli ei kohta.....)

tagasi autos, kõik  8 km kulges lepse reega, kulgedes vastu liiklust. Mina olin harv liikleja omal suunal, ent vastassuunas oli liiklus umbes....

Jään nüüd huviga ootama jõululaupäeva, et oma tänane poeskäigu rekord, 25 minutit (koos tähitud kirja postitamisega) üle lüüa!

Ralliäss ja poodlemise entusiast asub aga nüüd kokkama, sest meieisakessaoled85kmeemalMelbourneteisesotsasjaveelmitteteelkoju, me kõik tahame, et sind ootaks ees puhas tuba, soe söök, ülekäte läinud loomaaed ja 2 armastavat tütarlast (ok, ok, üks oli tütarlaps 40 aastat tagasi....)

Seniks aga pühendan selle laulu oma kallile kaasale, sest see on nii tema laul, sõnad ja huskid siin videos!










Kommentaarid