Jaanuar

Miskipärast on sel aastal kõik... mitte just valesti, ent kuidagi kohmakas....

Suur kuumus sai minust võitu. Paar päeva kahe kuumalaine vahel ma põhimõtteliselt ainult hingitsesin ning ülejäänud aja olen ainult lootnud, et ehk seekordjäänellu!!!!!'

Sünnipäev tuli ja läks ning ega saanudki suuremalt jaolt aru, et oleks nagu oluline päev.... Mõned telefonikõned kaugetelt kallitelt tekitasid sellise päris tunde, ent see oli ka kõik! Isegi ema Gina lõunasöök ei mõjunud, niivõrd hõivatud olin ma oma kuumarabandusega!

Asja pole teinud lihtsamaks ka meie eriti töine igapäevaelu, mida hetkel on 15 päeva jutti toimetatud. Ja kuidagi kohe ei laabu, ei laabu..... Annad endast parima, tulemus on ikka küsitav!

Nagu me veetsime kolm päeva objektil: vana Victoria aegne maja, kõrged, ent viltused aknad.... Pere kolm last jalus, majas konditsioneeri pole (pere-ema vihkab selliseid masinaid....), väravast sisse- ja välja saamine on hullem kui turvakontroll USA-sse  ja kui selle läbid, siis pead ette vaatama, et pere  ainus  lemmikloom, jänes, plehku ei saaks aia vahelt.....

Ja kui siis kolmanda päeva õhtuks selgub, et.... terve majatäis luuke, mis läbi u...m.... ette pandi, olid VALE VÄRVI......

Või siis järgmine, sellesama disaineritädi klient, kes olla äärmiselt bravuurikas ja nõudlik mademoiselle..... kuidas tema majas hakkasid ka asjad viltu vedama.... ja kuidas siis meie, kui paigaldajad seisime kivimüürina selle disainerithsiki ja tema haiguslehel oleva paigaldaja ning teenuseostja vahel, ning püüdsime olukorda kuidagi päästa, tundes ennast süüdi ja mittesüüdi samal ajal..... Meile laoti õlgadele 6 komplekti sametkardinaid, sama palju õhukesi siidiseid ning 12 kardinapuud .... ja mida rohkem me endast andsime, seda vähem asjad kokku sobisid.... Oh tule taevas appi!!!!! Kõige lõpuks selgus, et kardinapuud kõik puha vale värvi ning see oli tõe hetk, kui  isegi meie  tiim viskas käpad püsti ja andis alla!!!!

Antonio pidi sel päeval kasutama oma viimast relva, oma naise PR versus nõudlik klient versus suutmatu disainisthikk ning päeva lõpuks olid kõik kolm naist elus ja endiselt parimad sõpsid.... Ent loo lõpp on endiselt õhus ja mul juba pea valutab ette, kui ma mõtlen, kui palju ma oma keelelihast selleks kulutama pean, et ...hundid söönud ja lambad terved!

You can"t win in January 2014.....

Jne jne jne

Ent hea uudis on, et sel nädalavahetusel me tööle minema ei pea ja ma käskisin Antoniol vanduda käsi piiblil, et sel nädalavahetusel ta jääb kotile lesima nind laseb oma naisel teda teenida!!!!!

Nii et ei midagi, tuleb uue kuumalainega rinnad kokku pista, ellu jääda ning kuidagiviisi oma teenimisega ka ühele poole saada!!!!

Veebruar, tule juba!!!!!!

Kommentaarid