P U H K U S! ... and I mean it!

Eilse päeva magasin ma maha.

Margit

magas

terve

päeva!

Ok, väikeste söögi- ja netipausidega, ent terve päev möödus kassi kaisus ja kuna ta on hea eeskuju, kuidas puhata raskest päevatööst, siis võtsin talt õppust ja lasin randme lõdvaks.... silma kah....

Ma pean mainima, et me mõlemad kassiga olime õhtuks nii läbi kui läbi ja seetõttu ei näinud ma ühte kauaoodatud dokfilmi 9.30 õhtul, sest mina olin juba ammu teiselpoolvett..... (õnneks hooliv abikaasa lindistas selle tuleviku tarbeks!)

Seega, hommikul tundsin end juba kui tegudeinimene: kell kaheksa lasti koerad elamisse laiali, kass välja ja siis jälle sisse, kohv ja ajaleht voodisse, millele järgnes häälekas võileiva haukamine ja ajalehest uudiste vali ettelugemine ning kommenteerimine magavale audientsile..... siis tahtis kass jälle välja ja üks koertest kah. Siis taas koer sisse ja uus kohv valmis, ajalehe krabistamine, prillide puhastamine, koerad sisse-välja, kass sisse, kabjaplagin vannitoa ja magamistoa vahel, kolistamine panniga jne jne jne.

Kella kümneks andis pereisa alla, pühkis une silmist ja eskortis oma tütarlapsed meie lemmikusse rannalinnakesse Morningtoni, mille pagaritöökojad ja koogiletid me siis tormijooksuga vallutasime.

Tagasi kodus, olin ma raskest poolpäevatööst tapetud ning võtsin ilumagajana suuna otse voodisse kassi kaissu. Ega ma oleks vist praegugi seal, ent kuna ma lubasin lapsele, et ma lähen täna temaga korvpalli vaatama, siis neli tundi hiljem tuli mul end voodist välja ajada.....

Ja nüüd mu sõbrad, kus laps on vahelduseks kellegi teise taga-aeda sokutatud, läheme me kiirtoidu jahile, sest kaks vanainimest ei viitsi kardula ja kastmega rinda pista, vaid kuna on puhkus, siis rebestame hamburgerid loti vahele ja ei tee mitte midagi! Kohe isegi nõusid ei tule pesta!

Elu on ilus! Ja puhkus on mõnus! Ja mul juba film väljja valitud meie TV boxist, mille saatel siis mõnuleda!

Peace inside me!


Kommentaarid