KÜLM!

Meil siin võib olla vabalt lumi maas juulis, kui isegi mitte juunis..... Eile hommikul tööle sõites teatas mu auto mulle rõõmsasti, et väljas on 0 kraadi!

Ega eestlast see eriti ju ei kohuta! Ent ülejäänud töölesaabujad olid küll ahastuses..... Kuidas võib olla niiiiiiiiiiii külm????? Muidugi on külm, kui sa tuled tööle paljaste varvaste ja plätudega..... Aga nemad ei tunnistagi mingit muud jalatsit, kui plätu ja (olude sunnil)kummik.....

Asi lahenes, kui kõik 100+ töölist surusid end pakketsehhi, kus oli soojem, kui õues!
Külm aga tekitas lõdva randmega tootmisele kolmetunnise viivituse, sest kõik tooraine oli kenasti kristalliseerunud ja oodati, kuni päikse sellevõrra sooja andis, et salati sulataks.... Seniks aga teesklesime meie omakorda töötegemist, värvides muru roheliseks ja kaski musta-valge vöödiliseks..... ehk siis tegime mitte midagi olulist ning mudisime spinatileht kuus korda käest kätte.... Välja kukkus kaootiline, nõme, aeglane ja segane päev, kus kõik niidiotsad jäid lahtiseks ning täna üritab mingi grupp edaspüüdlikke need ära lõpetada!

Mina õnneks see entusiast ei ole!

Seega mõnulen kodus voodis, kass kaisus, kohv ja pannkook kõhus, värke ajaleht oma järge ootamas. Ent enne ajalehte käime tiiru kohalikul pühapäevaturul ja siis paigutame Karina ja Toli (järjekordne taga-aiast leitud laps) kinno ning siis saame Antonioga olla kahekesi ja miski üllatus pidi kavas olema.... (kajakkimine sellise ilmaga oleks küll ÜLLATUS.....!)

Ma lisan siia lingi, mille ma paar päeva avastasin interneti sügavustest:

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Australia&country2=Estonia

Ma ei tea Eesti hindadest midagi, ent Austraalia hinnad tundusid küll kõik suht täpsed olema ja see tabel peaks andma päris hea ülevaate nendele, kellel on endiselt ettekujutus Austraaliamaast kui taevalikust paradiisist!
Hiljutine artikkel, mis meediast läbi jooksis ning kirjeldas kümmet kõige kehvemini tasustatud ametit Austraalias, siis mu sõbrad ärge erutuge, kui te kvaliteediassistenti sealt nimekirjast ei leidnud..... minu palk platseerub umbes 11. kohale ja mingit suurt rikkust sellega ei kaasne.

Ent selle- eest on mu elus palju armastust ja ainult see loeb!

Peace inside me!


Kommentaarid