Tere sügis!

Kollaseid lehti veel näha pole, ent tänane 24 kraadi räägib enda eest: suvi on läbi saanud ja sügis käes! Kahjuks!

Ent mis ma siin vigisen, tulevaks nädalaks on taas lubatud päikest ja 30 kraadi iga päev!

See suvi on olnud üks kuivemaid ja kuumemaid. See tähendab päikesest põlenud maad ning ennustab, et õige pea võivad tulla taas karmid veekasutuse reeglid, kuna tase veehoidlates on kahanemas.

Meie taga-aias pole enam alustaimestikku. Päike ja põud on suretanud välja viimasedki kõrred ja huskyd on tublid olnud kaevama kaevikuid (Mika üritas isegi Mimi surnukeha välja kaevata.......) ning taga-aed näeb välja nagu suur segamini liivakast! Aga ega me kurvasta: me pole kunagi kaunima kodu tiitlile pretendeerinud  ning kuniks sul on aias  husky või ka paar ringi tuuseldamas, siis mingitki sorti aiandusega sa tegeleda ei saa.

Iseasi on meie esteedist kass.... Tema käib sisse-välja ainult peauksest. Tema manisk on alati pimestavalt valge. Teda söödetakse spetsiaalselt känguruhakklihaga, mida peremees tormab tooma kasvõi keskõõl, juhul kui varud on otsas. Tema kõrgeausus sardiine ei söö. Tema joob ainult filtreeritud vett. Ja ainult puhtast ja säravas klaasist. Ning ainult sel juhul, kui see klaas asub magamistoas öökapil. Tema võib magada maja ees lillepotis, roosi otsas. Tema võib lebada kõht taeva poole sissesõiduteel, kassi pikkuseks 2 meetrit väljasirutatuna. Tema võib jooksutada pere läbi öö ukse vahet liigeldes tuppa ja tagasi. Tema saab alati andeks. Sest tema on Kirkwoodi Tänava Krahv!

Paar nädalat tagasi oli meil üks teine kass kantseldada. Õigemini pidi Karina selle kassi eest 3 päeva hoolt kandma, see tähendab teda vaatamas käima ning süüa andma. Meie aga tõime selle loomakese hoopis meile elama kolmeks päevaks.
Ma olin enne natuke mures, et kuidas Kraffff selle peale reageerib..... Ent ära iial alahinda loomariiki.
Sel hetkel, kui me selle kollase kassikese puurist elutuppa lahti lasime, võttis Grandpuss täiesti Grandi suhtumise: see kollane räämas silmadega sitakott pole üldse mingit muretsemist väärt! Ning jätkas oma tualetiga..... Nii enesekindel on see Krahv!
Sel kollasel kassikesel on muuseas suht kurb elu. Tema kehakeel ning kurvad räämas silmad räägivad
enda eest. Mina muidugi teisel päeval munesin oma kuldmuna, et äkki ..... jätakski kassi endale, et mis see üks kass ees või taga?????  Pereisa siis tõi mu maa peale tagasi.... sest kui me jätakski kassi omale, siis selle looma omanik võtaks järjekordse kassi ning ring hakkaks otsast peale..... Jah, ega me ju jõua kogu maailma kasse päästa....
Selle kolme päeva jooksul, mis kassike meie poole veetis, tegi ta läbi imelise muutmise, silmad muutusid puhtaks ja rõõmsaks (me tegelt andsime talle ussirohtu ka!), enam ei peitunud ta voodi alla ja hakkas ka liikuma juba kassi kombel, rind kummis. Ning kolmanda päeva hommikul olin ma rõõmsalt üllatunud, kui leidsin kassi müramas, kapates toast tuppa, üle laudade ja voodite! Nägi välja kohe nagu normaalne kass! Ja mõlemad kassid magasid meie voodis, kollane puges Antonio käevangu magama...

Loomadele sa pugeda ei saa ega ka altkäe maksu anda, nemad ei hooli, kas sul on vale sokivärv, bad hair day või keskeakriis... nemad võtavad sind ausalt ja siiralt. Antonio on meie pere loomamagnet ja kuidas see müstika toimib, jumal teab.... See on kõrgemalt poolt kaasa antud ja seda sa osta ei saa!







Lillepotis veel roosi pole, ent kass on... ja nüüd, kus lillepotis on ka  roos, ei sega see ometigi Krahvi!

Kommentaarid