40 kraadi varjus pluss absoluutne lahtise tule keeld!

Nii kuum on tunne...... Kui täna hommikul kaasaga kell 8.30 hommikukohvile siirdusime, siis oli väljas 31 kraadi sooja. Koju tagasi jõudes oli see 33 kraadi ja ega see muud ei tähendanud, kui et pakiti kott ja pere võttis haneritta ning astus pereisa järel ranna suunas. Nagu te teate, pikka teed meil polnud vaja käia ja seekord olid ka kõigil plätud jalas.

Meri leevendas. Tuul ka. Aga tuules lendlev liiv mitte. Valikuid palju polnud, kui et lasta soolasel veel oma ihu mudida ja siis tuulel ihu ära kuivatada. Aga kena oli ikkagi: vaatad seda sinisini taevast (eriti polaroidprillides lol), valget liiva, üksikut pelikani liuglemas, lainevahtu, keskilnna siluetti, Oliviers Hillsi mäkketõusu Frankstonis, purjekate tantsu merel.... ning elu on kui lill!


Ja nüüd kodus on meil lisaks igasugusele lõkkekeelule ka igasugune tubane, ent soojatootev töö keelatud: ei mingit pesumasina või kuivatiga jahmerdamist, pliidile ja ahjule ka vaba päev antud. Õhtusöögiks keerame midagi grillil kokku, varusime juba lihad, seened ja salatid valmis.

Koeri oleme selles kuumuses hellitanud sügavkülmututatud kanakaeltega, kass aga on varahommikust saati kuskil peidus, ent küll tühi kõht ta enne ööd koju ajab....

Seniks aga lõõtsutame siseruumides ja lähiajal suundume taas merre....



Kommentaarid