Palun vabandust

Tean tean, et olen süüdi seitsmes surmapatus ning veel lisaks olen jokutanud oma aja maha ning blogi unarusse jätnud!

Vabandusi tuleks nagu varnast võetua:

kiired ajad? Loomulikult! Meie tõttame endiselt oma kardinakuhjadega haua suunas, enamuses aega peatumata, vahele jättes nii hommiku - kui ka lõunasöögi, lahkudes kodust aina varem ja jõudes tagasi algusesse aina hiljem ning loomuldasa töötame kuus päeva nädalas..... kuigi lubadus oli sel aastal natuke lihtsamalt võtta, ent lubadused ongi murdmiseks, hei?

vana ja nõder? Ikka viskab aegajalt sisse, kui ohmuna hommikul kell 4 püüad päevaga algust teha ning näiteks ei leia prille üles, et lugeda üle oma kritseldused, mis peaksid justkui aitama meenutada, mis teoksil!

hõivatud igasuguste muude sotsiaalsete kohustustega? Kui lähikonnas on 1.5 dementset, ega siis käid kogu aeg mööda nööri, sest ükski kokkulepe ei toimi ja nii oledki kogu aeg valmis jätma kõik teised asjad pooleli ning lendama sajaga peale järjekordset (vale)häiret kustutama.

loomad ja lapsed? Laps on enamvähem asjalik, siis kui oma teismelise mured ära unustab, ent loomad hoiavad rakkes -  üks kass sisse ja teine maja taha välja, siis esimene taas välja ja siis laste teine kass sisse maja eest ning siis täida üks kopsik ühele kassile hakklihaga ja teisele kanalihaga ja kui mõlemad sind viltuste silmadega vahivad, siis vahetad kausid nende nina ees ära..... No ja siis on see KOER, kes saadab sind varjuna igal pool või kui mitte, siis käid sina tal varjuna kallal, kuivatades loike põrandal, korjates sõnnikut murult, kogudes mänguasju ja sikutades poolnäritud kuivatatud seakõrvu voodi alt välja või lüües käsi kokku kummuti ees, imestades, kelle hambajäljed küll kummutijalale jälje jätnud on. Nin loomulikult on kaks korda ööpäevas ringkäik  kohalikus tänavarägastikus, kus mina vahin ülesse, vahtides possumeid elektrikaablil ja koer nuusutab "lilli" ning nii me siis taarutame eri suunas eri kiirusel.....


Pole ime, et me ei suuda öelda EI! sellele tütarlapsele!
#minateenmidatahanjamillaltahan#nadarmastavadmindniikuinii

Ent tegelikult on kõik ju väga hästi, sest isegi kui me just täpselt sellist hullu töötegemist ei tellinud vanataadilt, on see siiski ok ja me ise surmväsinult õnnelikud!

Love you too! x



Kommentaarid